Bilder från Nyanda High school i Brisbane

Lägger helt enkelt in lite bilder med korta kommentarer under.



Skolan har elever från förskolan upp till år 11, som en liten bit av svenskt gymnasium. Här ser ni ett tak som helt enkelt är ett litet dagis för barnen på ett närliggande dagis som tre ggr i veckan dyker upp här och tas om av eleverna som läser tillvalet barn och fritid, som en del av
utbildningen.



På baksidan av skolan har de byggt upp vad de kallade sin "Boardwalk", ett skogsområde med uppbyggd bryggalinande däck för utomhusexperiment för NO osv.

Från vänster har vi Tony (USA), Melanie (USA), som båda är konferensdeltagare och arbetar med Jam2Jam på sina respektive skolor. Därefter, Nathan, musiklärare på Nyanda som också är med på konferensen.





Nedan ser ni en översiktsbild på lektionssalar och en del av skolgården.











I musiksalen hade de tejpat upp, eller ner? ett notsystem för att lekfullt lära sig grunderna genom att stå på olika noter etc.

Det var fullt med elever i skolan, det är vinter här nu så de är inte lediga men jag får inte publicera ansikten på några av eleverna, skolpolicy, så då tar jag det säkra före det osäkra och visar bilder utan elever. Undantaget är bilden nedan som visar Nathan, musikläraren som undervisar om pitch, tonkvalité, tempo. Här satt jag och mina två kollegor här nere, Melanie och Tony längst bak, så inga ansikten syns på fotot men som ni ser så har de skoluniformer här liksom de har på skolan i London som kommande åk 8 har utbyte med.















Till sist, en riktigt fin aula från 50-talet, helt underbar byggnad. Här har de avslutningar, danser, uppträdanden etc.

De är ca 400 elever men har varit 800 elever därav de stora utrymmena.







Ha det gött!

/Per

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Detta är nog det svåraste inlägg vi har skrivit