ALLA ÅTTOR, HÖR UPP!!

Det här gäller till alla i åk 8! Vi kommer att i vår börja köra på en ny plattform liknande PedNet, fast denna heter moodle. Då kommer vi behöva att ni har en e-post adress ni kollar var dag och gärna en registrerad med ett Google-konto.

Så snälla mejla mig en e-postadress ni vill använda: per @ humfryskolan.se.

Har ni en gmail-adress så kör på den, då har ni redan ett google-konto, har ni en annan adress som är registrerad hos google, kanske genom att ni har en blogg på blogspot eller blogger, så använd den. Då kan ni nämligen skaffa er en massa saker som vi kan använda gemensamt, först och främst så kan ni skaffa er en elektronisk kalender på nätet som går att synka med den kalendern vi har på bloggen. Rättare sagt, ni kommer automatiskt kunna få upp de flesta läxor och schemaändringar från oss lärare i er egen kalender.

Har ni inget Google-konto så mejla mig en adress ändå så ska jag hjälpa er komma igång när skolan börjar. Eller så går ni in på google.se och kolla i vänstra hörnet, välj gmail och registrera er för en ny gmail-adress (bara ni lovar att läsa den var dag!)

För att det ska gå så smidigt som möjligt så behöver jag dock så många e-postadresser så snabbt som möjligt så vi hinner registrera er iallafall till andra skolveckan.

SÅ SNÄLLA ALLA SOM ER, föräldrar, kompisar i andra årskurser etc, mejla de i åk 8, be dem läsa bloggen och mejla en adress.


Vill ni kolla in testversionen så besök http://moodle.humfry.dk

Mvh
Per

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen