A la carte!
Hej alla ägghuvuden, den här veckan är det såklart påsktema i matsalen. Vi laddar upp inför påskhelgen med kycklingar, fjädrar, ris och annat trams. Klä er i gult och "joina" the party. Så här ser veckans meny ut:
Måndag: Kyckling "Kukeliku" med påsk-ris
Veg: Quornbitar curry "Birdinam-nam"
Tisdag: Överpulig fisk med dillsås, kokt potatis, rivna morötter
Veg: Panerad broccoli "Påskhare-stajl"
Onsdag: Blåkullapenne med kassler, tomatsås, färska champinjoner i olika färger
Veg: Utan kassler
Torsdag: Julbord
Smaklig spis!/Påskkärringen
Måndag: Kyckling "Kukeliku" med påsk-ris
Veg: Quornbitar curry "Birdinam-nam"
Tisdag: Överpulig fisk med dillsås, kokt potatis, rivna morötter
Veg: Panerad broccoli "Påskhare-stajl"
Onsdag: Blåkullapenne med kassler, tomatsås, färska champinjoner i olika färger
Veg: Utan kassler
Torsdag: Julbord
Smaklig spis!/Påskkärringen
Kommentarer