Fredag innan turné!

Nu är veckan innan turnén avslutad. Åk 6 och 7 arbetade med sitt stora arbete, Europaresan, medan åk 9 tittade på gårdagens live-sändning och reflekterade tillsammans om vad som kan förbättras till premiären på måndag.

Övningen kan ni se till höger av detta inlägget under rubriken "Live-tv från Genant på turné"


Sedan är ni alla välkomna till Annelundsgatan 55, Vuxenskolans lokaler. Samma 
lokaler som vi har profilämnena och lunchen i, kl 14.00 nu på måndag den 20 oktober. Då är det premiär på föreställningen "Genant på turné 2008". Föreställningen är en skolföreställning så volymen blir låg, stämningen avslappnad, föreställningen är gjord för att kunna spelas i ett klassrum och den varar i ca 30 minuter.

Så har ni en stund över på eftermiddagen så dyk gärna upp och njut av våra duktiga nior! Alla elever på skolan kommer vara där.


Vi ser fram emot att träffa er på måndag!

Fabian följde med in i replokalen och rapporterar följande:











Idag var det näst sista chansen för åk.9 att repa in sina låtar inför turnén. Det lät jättebra och dom nyinköpta instrumenten var absolut inget att klaga på. Här ser vi "Love online" gruppen som repar (Sara,Niklas,Andreas,Teis och Fabian (dock inte med på bild) Kommer vi bli klara till på tisdag då vi drar ut i Sverige på turné?! 

Svar: JA!


Förutom Fabians bidrag får vi ju visa den officiella affischen till turnén som skyltar städer och byarna vi ska spela i:


Det är Rebecca och Jenny som har komponerat den snygga affischen och sedan lagt dem i kuvert och postat dem.

Samtidigt skrev Stephanie och Gent ett pressmeddelande som har skickats ut till all press de har kunnat hitta runde de orter vi ska besöka.





Nu önskar vi en trevlig helg, hoppas vi ses på måndag, sedan drar vi ut på vägarna.

Mvh

Per, Hasse och Rolf


Kommentarer

Anonym sa…
fett chill

Populära inlägg i den här bloggen