Radio Genant. Rösta i musiktävlingen!

Här kan du rösta på din favoritlåt i vår tävling. Nedanför röstningsformuläret kan du hitta en del länkar och videos med deltagande artister.



Clown Legends och Alternative går på Rädda Barnens Musikprojekt IV-Musik och deras bidrag är demos till det som kommer blir en CD med gig i vår. Kolla in och lyssna på andra som gått hos dem på deras Myspace-sida.



xtr3m 4real består av bröderna Jonas och Rasmus Nilsson från Humfryskolan. De är på G med ny hemsida, så återkom gärna hit om ni vill lyssna mer på dem. Sidan kommer länkas härifrån inom kort!


Mindreaders är båda ifrån Malmö, Andreas går på Heleneholms Estetiska program och Amanda går i Lund på Ljud- och bildskolan. Kolla in gamla blogginlägg med lite videoklipp och bilder här.












Awal är en hip-hop artist ifrån Malmö som vi lär få höra mer av. Är på g med en ny singel som ni kan lyssna på på hans Myspace. I vår tävling ställer han dock upp med en annan låt.












Nudity is not a crime kommer ifrån Varberg och det Estetiska programmet där, kolla in deras musikvideo till "Foul Odour" här:


Glöm inte rösta!!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen