Klass 6 visar sina teater-skills!

Hej bloggen, vi i klass 6A har varigt med i Guldvalet, det var anledningen till att vi åkte till Fulltofta för några veckor sen. Vi har gjort en film som ska vara med i en teater som kommer visas vid stadsteatern (vi har inte riktigt koll på namnet än men det kommer förmodligen i slutet av nästa vecka, kanske tidigare).  
Vi skulle stå i olika poser som visade när vi var som starkast, okej nu ska jag skydda Simon lite, man kan tro att han springer men han sjunger, Simon,Victor, Olle och Robin gjorde ett litet band. Sen skulle Veronica vara kaxig, jag och Emelie skulle visa att vi var starkast tillsammans, och Ame skulle vara Abu hassan? Jaja i varje fall så tyckte vi alla att det var jättespännande och hoppas att vi kanske skulle kunna få lite mer drama här på Humfryskolan. 
Guldvalet har DrömmarnasHus startat, det ligger ute vid Rosengård och nu ska jag göra lite reklam för dom haha eftersom att jag själv går på DrömmarnasHus så behöver vi lite mer folk som kommer dit, vi ska göra en storföreställning (Zombier och Vampyrer?) efter sommaren, och vi skulle gärna vilja ha fler glada ungar som kommer :D, 

Skriven av: Alva klass 6A

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen