Från Växjö! text från bilden imorse

Resan från Markaryd mot Växjö.

Igår åkte vi mot Växjö. Vi stannade halva vägen där vi fick se gravar i Kånna/Hameda. Efter en stund prat gick vi sedan tillbaka till bilarna och åkte vidare mot Växjö. Vi kom fram och var på ett studiebesök på ÖKV (Öppna kanalen Växjö) sedan stannade i Centrum där vi satt och åt lunch.
Runt halv ett bestämde vi att dela på oss där vi gick runt i stan. Några av oss ställde sig på gågatan och spelade musik och vi samlade in HELA 34kr.
Runt eftermiddagen åkte vi till där vi skulle övernatta på ett vandrarhem.

Framåt kvällen efter grillad korv åkte vi ner till RFSL och spelade akustiskt. Vi umgicks och hade trevligt. Vi visade klipp från Genant och de tyckte att det var roligt att se.
Vid 21.00 åkte vi till vandrarhemmet där alla bäddade och duschade. Några av oss gick ut till skogen och tittade på den stjärnbeströdda skyn medans vi andra satt och tittade på Ghost Ship. Klockan närmade sig halv tolv och alla gav sig mot sitt rum för att sova.

Efter en god natt sömn gick väckarklockan på mobilen igång. Vi klädde på oss och åt frukost. Vi städade rummen och packade klart. Klockan 7.15 satte vi oss i bilen för avfärd mot Blekinge. I början av resan sprang ett vildsvin, det var häftigt att se.

Nu sitter vi i bilen på en färd mot Blekinge.

Stephanie.

Kommentarer

Anonym sa…
Bra gjort.

Populära inlägg i den här bloggen

Detta är nog det svåraste inlägg vi har skrivit