Allt löser sig till slut!Efter en lång tid i studion, ett varmt och svettigt litet rum, där vi spelat in, spelat om och kämpat för att försöka få ihop vår nyskrivna låt, ”Summer of love”, var det dags att börja spela in musikvideon.

På inspelningsdagen när vi samlades fick man samma känsla som man har fått tidigare gånger. En känsla som säger att vi nog skulle ha planerat lite bättre.


Det kändes som den största frågan alla hade var;
Vad ska jag egentligen göra? Men allt löste sig tillslut eftersom det fanns glädje och vilja till att göra denna flummiga musikvideo.


En sådan här musikvideo blir ingenting utan sina kläder. Teis, allas vår favoritdansk slutar aldrig att roa och förvåna oss. Den här gången tog han på sig ett rosa linne, stor blommig, vid kjol och ett par stora uppstoppade fejkbröst!


För övrigt var det färgsprakande tröjor, kjolar, och vida byxor som gällde.
Strax efter kläderna åkte på för vissa, åkte dom av för andra. Att göra naken scener utan att vara naken är inte det lättaste. Men vid det här laget har vi gjort saker som vi aldrig skulle våga göra för några år sedan. En utveckling har skett.


Nu är vi snart klara med mixningen, klippningen, och ljud- synokriseringen och om vi fortsätter arbeta med denna glädje, kommer vi gå långt. Riktigt långt.
Andreas och Minna
----------------------


Inte bara Summer of love-gänget är kvar sent på fredag eftermiddag och jobbar färdigt med sina produktioner, även tjejerna som arbetar med sketchen/reklamen "Kondomsprits" sitter kvar och filar på sitt inslag!Vi önskar alla en trevlig helg så kör vi vidare på Satelliten på måndag. Sista vecka innan sportlovet!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Detta är nog det svåraste inlägg vi har skrivit